fbpx

Cubaanse Salsa

Cubaanse Salsa of casino is een type van Salsa die werd ontwikkeld in de jaren ’50 in Havana. Een groep jongeren besloot haar eigen type van Salsa te creëren met specifieke figuren, die gedanst worden in een grote cirkel of een rueda. In koppel wordt de Cubaanse Salsa niet gedanst in een vooruit-achteruit beweging zoals de meeste Salsa types, maar eerder in een eindeloze cirkel waar partners rond elkaar stappen en draaien. De laatste jaren is Cubaanse Salsa een echte hype geworden. Salsa wordt over de hele wereld gedanst en overal waar je op reis gaat zal je wel een leuke Salsabar weten te vinden waar je kan dansen en uitgaan.

De Cubaanse Salsa dansen is één van de mooiste voorbeelden van een gezonde en leuke gemeenschap: in groep leren, bewegen, lachen en samen groeien!

[tt_timetable event="salsa-beginners-eeklo,salsa-cubaanse-gemiddeld,cubaanse-salsa-gevorderd,salsa-cubaanse-beginners-brugge,cubaanse-salsa-gemiddeld,cubaanse-salsa-beginner" event_category="brugge,eeklo,oostende" hour_category="Oostende,Brugge,Eeklo" columns="zondag,zaterdag,vrijdag,donderdag,woensdag,dinsdag,maandag" measure="0.25" filter_style="tabs" filter_kind="event_category" filter_label="Locaties" time_format="H.i" hide_all_events_view="1" hide_hours_column="1" show_end_hour="0" event_layout="3" hide_empty="0" disable_event_url="1" text_align="center" row_height="31" box_bg_color="#ffffff" box_hover_bg_color="#cdb062" box_txt_color="#909090" box_hover_txt_color="#fafafa" box_hours_txt_color="#cdb062" box_hours_hover_txt_color="#ffffff" filter_color="" row1_color="#fafafa" row2_color="#ffffff"]